Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Bindevævssygdom eller ej?

- indlægget er vist 12837 gange.

Oprettet af: Helle
D. 01.09.2005 kl.22:28
Hej Vitamindoktor

Min mor har igennem det sidste ½ år døjet med sit helbred: hun får feber hver eftermiddag med influenzasymptomer (ondt i led, ondt i ryggen, vat i hovedet), hun har forhøjet stofskifte, hun har igennem mange år haft problemer med diarre osv. osv.
Hun har desuden slidgigt i tommelfinger-leddet (der hvor den hæfter helt nede ved håndroden) på begge hænder.

Hun har været til alskens tests på div. hospitaler, men uden de har kunne finde ud af hvad hun fejler. De siger hun har en del af symptomerne på bindevævssygdom, men "desværre" ikke alle symptomer på én bestemt bindevævssygdom. Nu er de så gået væk fra bindevævssygdoms-diagnosen igen - det var noget med at en faktor i hendes blod var forhøjet, men næste gang de målte var den normal igen.

Hun er ved at blive meget desparat - lægerne kan godt se det ikke er normalt med feber hver eftermiddag, men hun har mere eller mindre fået at vide, at hun bare må leve med det. Det skal lige siges, at hvis hun er inaktiv og klare alting meget stille og roligt, kan hun nogle gange holde feberen og influenza-symptomerne væk. Men dvs. hun kan ikke spille golf (som hun elsker), kan ikke gå længere ture, handle ind - kort sagt; hun kan sidde/ligge og læse og så ellers ikke lave så meget.

Så mit spørgsmål er: kan det være en bindevævssygdom selvom man ikke har alle symptomer på én sygdom? Kan det passe hun bare må leve med dem, eller mener du man kan gøre noget (uden selvfølgelig at kunne gå i detaljer da du ikke kender til alle hendes målinger osv.)?

Med venlig hilsen

Helle


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 02.09.2005 kl.08:24
Tak for din henvendelse. Klinikken har på internetportalen: www.vitamindoktor.com, opretter et VIP-medlemskab der koster kr. 300 per år. Det giver dig mulighed for anonymt, at få svar på spørgsmål vedr. sundhed, via den nye VIP-brevkasse. Her kan du også bestille online konsultationer, bøger, blodanalyser og andet. Som VIP-medlem får du også adgang til flere af kapitlerne i mine tre nye bøger.
Denne omlægningen skyldes den hetz offentlige myndigheder kører på hjemmesider, der tilbyder vejledning i egenomsorg (fx bødeforlæg til radiodoktoren og flere andre).
Eventuel konsultation på Vejle-klinikken kan aftales på tlf. 75 72 60 90 (pris kr. 800).
Venlig hilsen K. Flytlie, læge
Vitamindoktor®


Besvaret af: barkentin
D. 02.10.2006 kl.15:30
Helle, læste om din mor og har samme symptomer. Er I kommet længere med nogen diagnose?
Hilsen
Christine
christine@barkentin.dkTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms