Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Min datter har allergi

- indlægget er vist 3276 gange.

Oprettet af: paxemand
D. 06.10.2005 kl.21:13
Idag er min datter blevet testet positiv for græspollenallergi, hund, kat og svampesporer. Hun er 10 år, vejer 45 kg, er meget fysisk aktiv og klarer sig godt i skolen..
Hun er konstant forkølet, og når hun er et sted hvor der er kat begynder det at klø i hendes øjen, og hun bliver rød og hævet i hovedet. Hvad kan jeg give hende af tilskud?
Jeg tror også hun er allergisk overfor kanin og nikkel.
Vi har selv en puddelhund (fælder ikke), den kommer ikke på hendes værelse, og det lader til at hun sagtens kan tåle den, men ørelægen sagde, at hvis man ignorerer hendes allergi kan der komme flere ting til som hun bliver allergisk overfor.
Vi vil meget nødig af med vores hund - ja, det ville være en stor sorg, men hvis det er nødvendigt, så må det jo blive sådan, men først vil jeg høre om der er nogle der har et godt råd til os.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 06.10.2005 kl.21:39
Tak for din henvendelse. Klinikken har en informationsdatabase på adressen: www.vitamindoktor.com. Her har du mulighed for anonymt, via et VIP-medlemskab, at få svar på spørgsmål vedr. sundhed. Her kan du også bestille online konsultationer, bøger, blodanalyser og andet. Som VIP-medlem får du også adgang til flere af kapitlerne i mine tre nye bøger.
Denne omlægningen skyldes den hetz offentlige myndigheder kører på hjemmesider, der tilbyder vejledning i egenomsorg (fx bødeforlæg til radiodoktoren og flere andre).
Eventuel konsultation på Vejle-klinikken kan aftales på tlf. 75 72 60 90.

Vitamindoktor®Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms