Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Rosacea

- indlægget er vist 14095 gange.

Oprettet af: wiviann
D. 19.07.2006 kl.14:33
Jeg er kommet i behandling med en roaccutan-kur mod rosacea.

Jeg vil gerne høre andres erfaringer med dette, samt i øvrigt hvorledes forløbet har været med rosacea. Jeg kender ingen med sygdommen.

Evt. kan jeg træffes på wiv@mail.dk og vil blive glad for at blive kontaktet.

wiv


Besvaret af: Susanne Hovmand
D. 13.04.2008 kl.13:31
Hej Bauer
Jeg bruger solcreme fra vhicy faktor 50. Den fedter ikke og er meget behagelig at have på.
Susanne


Besvaret af: marlene
D. 02.01.2009 kl.17:49
Hej Susanne

Jeg har lige fundet denne side, og er i første omgang lettet over at jeg ikke er alene, om at have dette yderst irreterende hudproblem, da man ikke kan gemme sit ansigt.
Jeg håber virkelig på at få nogle gode råd fra nogen, der har haft det i længere tid og måske endda er sluppet af med det eller kan holde det i hævd.
Jeg har lige fået konstateret Rossacea. Jeg har meget længe lidt af uren hud uden at finde årsagen. Dyrker meget motion og lever ellers rimelig sundt synes jeg selv. Har i de senere år forsøgt mig lidt indenfor forskellige kure, men har ikke fundet en der har hjulpet mig. Er lige begyndt i behandling hos hudlæge, men vil stadig gerne forsøge at gøre noget selv.
Håber virkelig meget på at høre fra dig.
En temmelig fabrilsk Marlene


Besvaret af: heller
D. 14.02.2009 kl.13:50
Hej Susanne sidder lige og læser lidt om den her modbydelige hudsygdom. Har gået med mit i 3 år uden at det er faldet til ro. Har været hos flere læger, som bare virker ligeglade. jeg er til og med os hævet så det er temmelig smertefuldt, og faktisk umuligt at leve et normalt liv. Men går til behandling på Roskilde sygehus, men intet har virket endnu. Ja ville bare skrive, da jeg ikke er den eneste med denne hudsygdom. Men brug en god solcreme med en høj solfaktor, det er ihvertfald en god ide.

Helle


Besvaret af: heller
D. 14.02.2009 kl.13:51
Hov var til Marlene, sorry.

Helle


Besvaret af: Lisa
D. 30.08.2009 kl.08:52
Jeg har haft Rosacea i ca. 4 år, men heldigvis aldrig i meget svær grad. Da endelig min læge erkendte at problemet ikke var almindelig acne, fik jeg en henvisning til en hudlæge som udskrev Finacea til mig. Dette smurte jeg med 2 gange dagligt i lang tid. I dag er jeg imidlertid nede på kun at smøre ved behov, og min Rosacea er blevet langt mindre fremtrædende. Den er således gået fra at være omkring munden, på kinderne og i panden, til kun at være omkring munden og på den ene kind i mild grad. Jeg er nået hertil ved at gøre disse tiltag:
I foråret 2008 holdt jeg op med at spise sukker og hvidt mel. Samtidig ændrede jeg mit forbrug af mælkeprodukter til kun at spise surmælksprodukter og kun spise oste en sjælden gang imellem. I dag er jeg ikke helt mel- og sukkerfri, men der er skåret meget væsentligt ned på disse produkter i min hverdagskost. Endelig spiser jeg en "stærk"vitaminpille, silicapiller og oliepiller hver dag. Udover kosten har jeg ændret min hudpleje helt: Jeg renser stort set kun min hud med vand. Har prøvet diverse milde produkter, som fx Avene, men har fundet ud af at min hud allerbedst kan lide bare at blive ladt i fred. . Jeg bruger solcreme i ansigtet hver dag året rundt. Jeg skifter mellem Melissa og Lavera, da jeg har opdaget, at min hud ofte reagerer positivt på at prøve et nyt produkt (det har kostet mig mange penge til hudplejeprodukter, jeg troede var de helt rigtige). Derudover smører jeg hver aften min Rosacea-områder med disse produkter: Traumeel salve, som fås i helsekostbutikker og Weleda zinksalve (til babyer), da jeg har læst, at Rosacea kan skyldes zinkmangel. Er selv af den overbevisning at disse produkter har gjort den helt store forskel for min hud. Jeg håber nogle af jer kan bruge mine erfaringer - ledte selv forgæves efter information om Rosacea, da jeg i sin tid fik det konstateret. Hled og lykke! :-)


Besvaret af: Dennisjeppesen
D. 25.09.2009 kl.19:05
Hej alle i stakler. jeg lider selv af Rosacea. og har derfor taget initiativ til et forum for Rosacea-lidende, og på sigt alle med Acne problemer.

Der vil komme en hjemmeside op inden for 3 måneder. yderligere info vil blive lagt ud senere.


Besvaret af: NiceGuyEddie
D. 15.05.2011 kl.23:58
Hej

Jeg lider også af rosacea og overvejer at prøve de produkter der nævnes. Traumee salve og Weleda zinsalve. Traumee salve indeholder 12% alkohol. Er det virkelig sundt at smøre i ansigtet?


Besvaret af: thoped73
D. 24.01.2012 kl.17:52
jeg bruger en creme som hedder Zenmed mod min rosacea og det virker, kan varmt anbefales.Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms