Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Tinnitus

- indlægget er vist 4668 gange.

Oprettet af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:49
Er det noe som hjelper mot Tinnitus? Jeg er en mann på 54 år som har hatt Tinnitus i 27 år. Jeg har ikke hatt stillhet et sekund i denne tiden. Håper at det er noe som kan hjelpe for denne øredøvende susen.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:49
Tinnitus kan have forskellige årsager fra støjskade, knaldtraume eller forkalkning. Behandlingen med kelation (EDTA) har haft god effekt ved forkalkningstinnitus, men det er nødvendigt at vurdere hvert enkelt tilfælde individuelt.
Venlig hilsen VitaminDoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:50
Bioflow magnetarmbånd fra selskapet Ecoflow kan hjelpe mot mye rart. Det har også vist seg å kunne hjelpe mot øresus. Fører blant annet til en avgiftning av kroppen samt en betydelig økning i blodsirkulasjonen. Det er ingen garanti for at det vil fungere, derfor er det tre måneders returrett. Les mer på www.ecoflow.ltd.uk og ta kontakt på xeivindx@online.no hvis dette høres interessant ut


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:50
Jeg har ingen erfaring på dette område, men jeg har haft patienter, der mener at have haft en positiv effekt af magneter. Det hjælper måske på nogle og ikke på andre. Sådan er det med mange biologiske og ufarlige behandlingsstrategier. Hvis man får pengene retur, hvis det ikke har nogen effekt, er det vel uden økonomisk risiko.
Vitamindoktor.


Besvaret af: [ Bruger slettet ]
D. 23.02.2004 kl.19:50
Jeg er en kvinde på 50 år, der for et år siden kløede mig med en finger i øret og så kom der et mætigt knald. Efterfølgende fik jeg en følelse af vat i hovedet og utilpashed.
På skadestuen fik jeg at vide, at der var sprunget et blodkar. Trommehinden var intakt.
Senere kom der yderligere undersøgelser, som viste, at hørelsen var - er moderat nedsat. Oveni har der siden været tinnitus med både brummende lyd og høje overtoner. Disse forværres under følelsesmæssig stress og ved drikning af rødvin.
Jeg er blevet oplyst, at hørenedsættelsen "sidder" i mellemøret og nok tilskrives at hammeren og stigbøjlen er enten forskubbede, gået ud af led eller knækket. Der skal en operation til, som vil hjælpe med 90 % sikkerhed.
3 x har der været aftalt tid til operation og 3 x er der kommet noget i vejen fx. høj feber. Mon det er tilfældigt ??
Jeg er forsat usikker på, om operation er det rigtige og hvad der egentlig er sket i det øre. Jeg har har problemer med en rodbehandling i den bageste tand i undermundet til samme side. Kan det have betydning ??
Har du nogle bud på, hvad der kan være sket og om en operation er sagen ??

Venlig Hilsen Jette BrødsgaardTil toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms